Χορηγείες – Δωρεές

Γίνετε αρωγοί της προσπάθειάς μας

Η αγάπη για τα ζώα μας παρακίνησε στη σύσταση του σωματείου «ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΥΔΡΑΣ». Αν και εσείς επιθυμείτε να γίνετε αρωγοί της προσπάθειάς μας, μπορείτε να προσφέρετε οικονομικά καταθέτοντας τη χορηγία σας στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου μας.

Αν θέλετε να βοηθήσετε το Σωματείο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο email μας (sar.hydra@gmail.com) και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Οι δωρεές και χορηγίες σας θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε αποτελεσματικότερη βοήθεια στα αδέσποτα ζώα του νησιού μας.

Συγκεκριμένα με τη συνδρομή σας θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το έργο των στειρώσεων των αδέσποτων ζώων και επίσης θα έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε τα έξοδα για φάρμακα, θεραπείες και τροφές των ζώων.

Τέλος, θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε εκστρατείες για την ενημέρωση της κοινής γνώμης, εκπαιδευτικά προγράμματα στα σχολεία, ώστε από μικρή ηλικία να αναπτυχθεί το αίσθημα της φιλοζωίας, καθώς και εκδηλώσεις σε πανελλήνιο επίπεδο για την υπεύθυνη αντιμετώπιση των απροστάτευτων ζώων.

 

ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΖΩΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ:480/002018-47
ΙΒΑΝ GR9501104800000048000201847
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC:ETHNGRAA
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ “ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ: “ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΥΔΡΑΣ”

Στόχος μας η προώθηση και η διάδοση των αξιών του φιλοζωισμού και του εθελοντισμού

Ανάπτυξη προγραμμάτων φιλοζωικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ομάδων πολιτών και φορέων

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, για τις ευγενείς προσφορές τους